• Oficiálna distribúcia

Angry Beards komplexná starostlivosť o intímne partie + boxerky L

Všetko, čo potrebuješ, aby si mal vercajch v kľude ‑ pri športe, v kancli aj doma pri guleváloši. V...
Angry Beards
38.90 €
Darček k objednávke nad 80€

Darček k objednávke nad 80€

Dr. Santé mydlo s bambuckým maslom 100g
Pri nákupe nad 80€ získate od nás darček k objednávke.
Skladom 1
Doprava ZADARMO nad 80.00 €
  • Vyzdvihnutie priamo u predajcu (0.00 €)
  • GLS Balíkomat / ParcelShop (2.59 €)
  • Packeta (2.89 €)
  • GLS Kuriér (4.99 €)

Angry Beards komplexná starostlivosť o intímne partie + boxerky L

Kód: 3760076

Všetko, čo potrebuješ, aby si mal vercajch v kľude ‑ pri športe, v kancli aj doma pri guleváloši. V tomto sete nájdeš starý dobrý Antistick a Antisweat, plus trenky s technológiou Balls Holder. Čože? Áno, proste gule podržia. Sú vybavené spešl priehradkou, kam si môžeš svoje gulaté „nádobíčko“ nasúkať a držať ho ďaleko od stehien, ku ktorým sa tak rado priliepa.

Vy nás zničíte! Boxerky veľkosti L, XL a 2XL sú totál vyluxované, preto do týchto gulosád začíname dávať boxerky s čiernou gumou, ktoré zatiaľ predávame samostatne. A btw, čoskoro to čaká aj veľkosť M.

Z hygienických dôvodov nie je možné vrátiť trenírky vybalené z plastového vrecka.

  • Antistick, Antisweat a trenky, čo gule podržia
  • Lubrikant, aby sa gule nelepili (a voňali) pri športe
  • Dezodorant proti poteniu pri strese v kancli, u svokry
  • Premakané trenky s priehradkou na gule Balls Holder
  • Hrdo vyrobené v Česku

Trenky normálne natiahni a gule prehoď do priehradky. Preto im hovoríme Balls Holder ‑ držiak na gule. Z hygienických dôvodov nie je možné vrátiť trenky vybalené z plastového vrecka.

Antistick aplikuj pred športovým výkonom. Naber množstvo úmerné ploche tvojho vercajchu a zľahka ho v dlaniach roztri. Potom len rovnomerne nanes na celý miešok a zvyšky z rúk otri o stehná a podgulie, nech znížiš priľnavosť na absolútne minimum.

Antisweat patrí na suchý a ideálne čistý vercajch pre maximálnu vstrebateľnosť. Na celý miešok nanes tenkú vrstvu dezodorantu a chvíľku počkaj, kým uschne. Ak si to niekde prehnal, biele miesta opráš. Použi, kedykoľvek hrozí, že pôjde do tuhého, ale pokojne aj len tak pre zicher.

Darčekovo zabalený set obsahuje Antistick + Antisweat + Trenky Balls Holder

Trenky sú z kvalitnej dlhovláknovej bavlny, takže tvoje klenoty budú ako v bavlnke. Zloženie textílie sme trochu potunili, aby gule mohli voľne dýchať a nepotili sa.

• Materiál: 93% viskóza, 7% spandex
• Velikosti: M, L, XL, XXL

Celé kúzlo Antistiku je vo vyváženom pomere vazelíny, minerálneho oleja a silikónov. O gule sa nebesky stará extrakt z čajovníka čínskeho (matcha), extrakt z chmeľu a ethyl ferulate (antioxidant používaný proti starnutiu kože). Antistick je prevoňaný gerániovou silicou, silicou z červeného pomaranča a tiež trochou mentolu. Ten pridávame na ľahký kopanec sviežosti, ktorý tie naše poklady zavreté furt v trencliach potrebujú ako koza škrabkanie. Aj keď škrabkanie teda vajcia potrebujú tiež.

Balenie 150 ml

Antisweat je šetrný oleogél plný kremíka a škrobu, ktoré absorbujú nežiaduce tekutiny, pot a mastnotu. Vlhko však nie je jediným problémom spotených vajec, ďalším je ich typická vajcová aróma. A preto v zložení nájdeš napríklad extrakt zo šalvie a ďalšie antimikrobiálne látky bojujúce s telesnými pachmi. Aby si mal gulostroj ako z katalógu až do dôchodku, pridali sme do Antisweatu aj glycerín a extrakt z čajovníka čínskeho (matcha), ktorý je plný vitamínov a minerálov.

Balenie 150 ml

Angry Beards