Ecru New York - Evolúcia v priamom prenose

Ecru je farba nebieleného plátna. Rýdze, svieže, luxusné. Nadčasová ako perlový náhrdelník. Vždy štýlová, vždy módna. Dokonalá pre kohokoľvek. Taká je ECRU New York - novinka v našom portfóliu.

Ecru New York - Evolúcia v priamom prenose

ČISTÉ. SVIEŽE. MODERNÉ. KLASICKÉ.

Na čom je založený koncept Ecru New York?

Náš koncept je jednoduchý. Kombinujeme kvalitu špičkovej kozmetiky s výkonom profesionálnych kaderníckych produktov. Výsledok? Produkty s luxusnou image a spoľahlivosťou hodnú salónu krásy.

Image je podstatou všetkého

Krásna ako tá, ktorú majú delikátne produkty starostlivosti o pleť - elegantná, sofistikovaná a luxusná vo všetkých smeroch.

Menej je viac

Prepracovaná kolekcia multifunkčných produktov, ktoré eliminujú potrebu kupovať zbytočne veľké množstvo vlasovej kozmetiky.
Jednoduchšie pre všetkých. Menej produktov znamená pre salón menšie skladové zásoby a pre konečného užívateľa menej neporiadku na policiach a menej zmätkov.
Produkty vyvinuté tak, aby fungovali samostatne alebo spoločne pre nekonečné množstvo stylingových alternatív.

Kozmetická starostlivosť o vlasy

Obsah fľaštičky budete aplikovať na svoje telo. ECRU New York si uvedomuje svoju zodpovednosť, a práve preto sme priekopníkmi v používaní tak jemných a výživných ingrediencií, ktoré sú používané v najjemnejšej pleťovej kozmetike.
Zloženie každého z produktov je jedinečnou zmesou ingrediencií šetrných k vlasom a pokožke pre úplne jedinečné výsledky plné zdravia a krásy.

ECRU New York je prestížna kolekcia vlasovej kozmetiky vytvorená profesionálnymi stylistami a make-up umelcami. Každý produkt ECRU New York ťaží z viac ako 45-ročného bohatého dedičstva v oblasti vlasov a krásy všeobecne a bol vyvinutý tak, aby poskytoval STAROSTLIVOSŤ a VÝKON.

STAROSTLIVOSŤ

Naše produkty starostlivosti o vlasy boli vytvorené v spolupráci so špičkovým a svetovo presláveným chemickým laboratóriom s cieľom vyvinúť vysoko kvalitné kozmetické zloženie pre oživenie a udržanie zdravých, krásnych vlasov.

VÝKON

Naše stylingové produkty vyvinuté s ohľadom na aktuálne módne trendy zaisťujú mimoriadne výkony pri každodennej úprave vlasov tak, aby výsledok vyzeral ako účesy na prehliadkovom móle.
Ide pritom o výkon vo veľmi náročných podmienkach. Zloženie produktov ponúka pružnosť a silu tam, kde je to potrebné.