Bond Therapy - regenerácia extrémne poškodených vlasov

Ak sú vaše vlasy poznačené tepelným stylingom, chemickými ošetreniami alebo sú zničené v dôsledku vonkajších vplyvov, nie ste sami. V tomto článku sa ponoríme do zložitého sveta vlasových väzieb – samotného základu sily a odolnosti vašich vlasov – a preskúmame stratégie na uzdravenie aj tých najvážnejšie narušených vlasových vlákien.

Priblížime vám ako sa dostať od krehkých vlasov náchylných na lámanie a vlasy, ktoré sa zdajú byť neopraviteľné, až po lesklé vlasy, z ktorých žiari zdravie. Vysvetlíme Vám čo stojí za poškodenými vlasovými väzbami, a poskytneme Vám praktické poznatky a riešenia, ako získať späť zdravie a vitalitu vašej koruny krásy.

Ak ste pripravení rozlúčiť sa s krehkými vlasmi bez života a prijať budúcnosť, kde vaše vlasy vyžarujú silu a odolnosť. Poďme sa pozrieť na neobmedzené možnosti revitalizácie aj tých najpoškodenejších vlasových väzieb.

Bond Therapy - regenerácia extrémne poškodených vlasov

Pre koho sú určené prípravky Bond Therapy?

Hoci všetky typy vlasov zaznamenajú určitú úroveň zlepšenia, čím vyššie je poškodenie vlasov, tým viac výhod rad Bond Therapy poskytuje. V prípade vlasov, ktoré majú malé alebo žiadne poškodenie, môžu byť výhody menej zrejmé.

Čím vyššie je poškodenie vlasov, tým viac výhod rad Bond Therapy poskytuje!

Obnova väzieb vo vlasoch začína ešte pred umývaním vlasom – predšampónovou intenzívnou starostlivosťou. Hĺbkovo vyživuje vlasy a zároveň posilňuje vlasové väzby. Pre šampón zamedzuje lámaniu, pomáha viditeľne redukovať vzhľad rozštiepených končekov a zanecháva vlasy ľahko upraviteľné. Vlasy sú na pohľad aj na dotyk intenzívne vyživené. Vmasírujte do vlhkých vlasov a nechajte pôsobiť 5 až 10 minút v závislosti od stupňa poškodenia. Neaplikujte na korienky pre väčší objem alebo ak je pokožka hlavy mastná, v opačnom prípade naneste na celé vlasy aj pokožku. Pre stredne hrubé až hrubé vlasy masku neoplachujte a následne použite šampón Bond Therapy. Pre jemné vlasy masku pred aplikáciou šampónu dôkladne opláchnite.

Keď sú vlasy pripravené na umývanie, môžeme pokračovať so šampónom Bond Therapy - Ultraošetrujúce zloženie obohatené o kokosový olej a kyselinu citrónovú, posilňuje vlasové väzby a poskytuje skutočne intenzívnu výživu. Šetrne umýva nečistoty a vlasy zanecháva hebké, hydratované a ľahko upraviteľné. Je určený pre nadmerne namáhané, poškodené vlasy. Jemne čistí, znižuje lámavosť a posilňuje vlasy. Posilňuje väzby vo vnútri vlasov.

Bond Therapy pre poškodené vlasy

Po šampóne je dôležité použiť kondicionér Bond Therapy - balzam, ktorý pri dlhodobom používaní uhladzuje vlasy a uzatvára väzby vo vnútri vlasov. Znižuje lámavosť, vyživuje vlasy a pomáha zlepšiť ich upraviteľnosť. Kondicionér ideálny pre stredne hrubé až hrubé vlasy, ktorú sú nadmerne namáhané a poškodené.

Ako finálnu starostlivosť o vlasy odporúčame uhladzujúci bezoplachový krém - Krémová bezoplachová starostlivosť, ktorá kontroluje krepovitosť, dodáva lesk, ošetruje a vytvára väzby vo vnútri vlasu. Uhladzuje vlasy, zanecháva ich ľahko upraviteľné a pripravené na úpravu. S termoochranou až 230°C. Aplikujte na umyté, vlhké vlasy. Neoplachujte. Vlasy upravte ako zvyčajne.

Ako môže Bond Therapy obnoviť extrémne poškodené vlasy?

Rad Bond Therapy obnovuje vlasové väzby pri extrémne poškodených vlasoch. Štruktúra vlasu je tvorená najmä proteínmi, ktoré sú zložené z reťazca vzájomne pospájaných aminokyselín. Tento reťazec je posilnený početnými väzbami. Keď sa tieto väzby narušia, oslabia štruktúru vlasov aj ich mechanické vlastnosti.

Bond Therapy poskytuje účinnú a šetrnú kombináciu, ktorá obnovuje vlasové väzby a poskytuje starostlivosť:

  • Ošetrujúci kokosový olej - Na povrchové ošetrenie. Ošetrujúce oleje vyživujú vlasy a zanechávajú ich hĺbkovo hydratované. Chránia povrch vlasov a zanechávajú ich zdravšie, lesklejšie, uhladenejšie a hĺbkovo vyživené.
  • Kyselina citrónová - Kyselina citrónová posilňujúca väzby na tvorbu vlasových väzieb zloženie s kyselinou citrónovou, účinnou regeneračnou látkou, ktorá posilňuje oslabené väzby vnútri vlasov a zvyšuje ich pevnosť a odolnosť. Ochrana väzieb sa začína zvnútra.

Bond Therapy pre posilnenie vlasov

Vlasy vo svojom prirodzenom stave sú kyslé v rozmedzí pH od 4,5 do 5,5. V priebehu času môže kolísanie pH napučiavať a sťahovať prameň vlasov, čo spôsobuje poškodenie. Bond Therapy je navrhnutý na optimálnej úrovni pH a pomáha vlasom vyzerať a cítiť sa zdravo.

Kedy sa prejavia výsledky Bond Therapy na poškodených vlasoch?

Bond Therapy systém intenzívneho ošetrenia, šampónu, kondicionéru a bezoplachového ošetrenia poskytuje obnovu, silu, vyhladenie, kontrolu krepovateniu, lesk, opravu rozštiepených končekov a tepelnú ochranu už po jednom použití. Bond Therapy pomáha vybudovať sieť oslabených väzieb vo vlasoch po 6 aplikáciách šampónu a kondicionéru.